Supa crema de dovleac

de Criss in Supe, 21 Noi 2012 | 13165 vizualizari

 

Desi nu ma omor dupa dovleacul copt, iar in placinte/prajituri nu-mi place deloc, am incercat supa crema de dovleac si mi-a placut foarte tare. Si desigur am s-o repet cat se poate de des in aceasta perioada cand se gaseste dovleac din plin. Reteta e foarte simpla, dietetica si mai ales foarte rapida.

 

INGREDIENTE

  • -1/2 dovleac (cam 700 g)
  • -2 cartofi
  • -1 ceapa
  • -1/2 ardei (pe care l-am scos si l-am aruncat dupa ce a fiert)
  • -1 catel usturoi
  • -sare, piper(data viitoare am sa pun si ghimbir, acum n-am avut)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovleac:

Simplu de tot, se curata si se pun la fiert mai intai legumele, apoi dovleacul. Cand sunt gata, se strecoara, pastrand supa. Se mixeaza cu blenderul vertical, apoi se adauga supa. Se serveste cu crutoane de paine si cu smantana sau iaurt deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovleac" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de dovleac cu Blenderul Oster